Kategoriler: Servis Bölgelerimiz

Yenibosna Halı Yıkama

Yenibosna halı yıkama servisi olarak çeyrek asırdır Bahçelievler’de her çeşit halı, yorgan, battaniye, stor perde yıkama, halı tamiri ve koltuk yıkama hizmeti veriyoruz. Eğitimli personellerimiz ve endüstriyel alt yapımız tüm eşyalarınızı el değmeden, %100 hijyenik bir yıkamaya göre titizlikle dizayn edilmiştir.

Yenibosna Halı Yıkama Hizmetleri

Dikkat! Yenibosna Halı Yıkama Uyarıyor. Halılarınızı, yetki belgesi olmayan firmalara emanet etmeyin. Oto yıkama vb. yerlerde yıkanan halılar, eskisinden daha çok bakteri taşır ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Firmamız, Yenibosna’da çeyrek asırdır binlerce müşterisine başarı ile hizmet veriyor. Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz bölgede bugüne kadar yaklaşık 20 milyon m² halı yıkama işlemi gerçekleştirdik.

Tam otomatik makina parkurumuzda halılarınız neredeyse el değmeden, sadece size özel yıkanır. Tüm temizlik işlemlerimizde VEGAN deterjanlar tercih ediyoruz. Sağlığınız bizim için para kazanmaktan önce gelir bu yüzden halı yıkama fiyatlarımızı piyasa koşullarında en ekonomik olacak biçimde şekillendirdik.

Evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz pratik ve basit temizlik yöntemlerine ait bilgilerin sunulduğu https://www.kilimhaliyikama.com/kategori/pratik-bilgiler/ kategorimizi mutlaka inceleyin.
Her eve lazım olan, güncel pratik bilgileri sizler için özel olarak derledik.

Yenibosna halı yıkama servisi eşyalarınızı söz verdiği zamanda teslim etme garantisi veriyor. Hiçbir müşterimizin bu anlamda maduriyet yaşamasına tahammülümüz yoktur. İyi bir esnaf için söz senettir düsturundan yola çıkarak süper hızlı servis hizmeti veriyoruz.

Yenibosna Koltuk Yıkama

Servisimiz aynı zamanda koltuk yıkama hizmetide vermektedir. Tüm koltuklarınızı %99,9 oranında hijyen garantisi ile temizliyoruz. Koltuk yıkama hizmetlerimiz adresinizde gerçekleşiyor ve siz onay verene kadar temizlik işlemi devam ediyor. Ortalama kuruma süresi 3 saattir. Koltuk yıkama hizmeti almak için önceden randevu almalısınız.

Şimdi Randevu al:

Yenibosna Yorgan – Yastık – Battaniye Yıkama

Yenibosna halı yıkama servisinde yorgan, yastık ve battaniyelerinizide üstün kalitede yıkatabilirsiniz. Elmas kazan özellikli endüstriyel makinalarımız tarafından yıkanan eşyalarınız hiçbir şekilde zarar görmez, ilk günkü gibi tertemiz yıkanır.

Yenibosna Stor Perde Yıkama

Stor ve Zebra perdeleriniz profesyonel ekiplerimizce yerinden garantili olarak sökülür ve yıkama işleminden sonra tekrar monte edilir. Herhangi bir deformasyon, kırılma gibi bir durumda firmamız hasarınızı garanti eder.

Yenibosna Halı Tamiri

Yenibosna halı tamiri işleriniz işinin ehli 50 yıllık ustalarımızca gerçekleştirilmektedir. Ustalarımız her türlü el dokuma ve antika halılarınızda dahil olmak üzere tüm halılarınızı aslına uygun olarak tamir etmektedir. Saçak tamiri işlemlerimiz büyük bir titizlikle gerçekleştirilir.

Tüm eşyalarınızı profesyonellere teslim edin, içiniz rahat, eviniz pak olsun.

Şimdi profesyonel temizlik hizmeti alın:

Firmamızı facebookta takip edin, ortalama her ay yapılan kampanya ve etkinliklerden önce sizin haberiniz olsun. https://www.facebook.com/kilimhaliyikamaservisi/

“İşini aşkla yapan, dünya’yı sırtında taşır.”

 

Son Güncelleme: May 5, 2020 @ 10:54

Yeni Gönderiler

Halkalı Halı Yıkama

Halkalı Kilim Halı Yıkama Fabrikası Halkalı halı yıkama hizmetleri, derinlemesine temizlik, evcil hayvan kokusu giderme…

3 sene önce

Ispartakule Halı Yıkama

Ispartakule Profesyonel Halı Yıkama Servisi Ispartakule halı yıkama fabrikası, ekonomik fiyatlar ile üstün yıkama, leke…

3 sene önce

Halıdan Küf Lekesi Nasıl Çıkar?

Halıdan Küf Lekesi Nasıl Çıkar? Halıdaki küf kokusu nasıl çıkar? Halılarda Küflenmeye Ne Sebep Olur?…

4 sene önce

Halı Nasıl Temizlenir? Süper Kolay Halı Temizleme İpuçları

Halı Nasıl Temizlenir? Evinizde halı varsa, muhtemelen her türlü leke ve kir tarafından sürekli bombardımana…

4 sene önce

Halı Nasıl Dezenfekte Edilir?

Halı Nasıl Dezenfekte Edilir? “Halı nasıl dezenfekte edilir?” Hiç merak ettiniz mi? Halılarınız muhtemelen yıllar…

4 sene önce

Halınızı Ne Sıklıkta Temizlemelisiniz?

Halınızı Hangi Aralıklarda Temizlemelisiniz? Halınızı ne sıklıkta temizlemelisiniz? biliyor musunuz? Herkes, iyi bir ev hijyeni…

4 sene önce